Afbeelding
Aangeleverde foto

Expositie 'de schepping' in Willibrordushuis

HEILOO - Als opening van een nieuw seizoen van 'rond de waterput' is er in het Willibrordushuis, Westerweg 267 te Heiloo, een expositie ingericht rond het thema 'De Schepping'.

De werken zijn vervaardigd door de groep K.I.N.K. (Kunst In De Kerk).
U bent dagelijks welkom tussen 09.30 en 11.30 uur. K.I.N.K. is een groep mensen, die op kunstzinnige wijze vorm geeft aan Bijbelse thema's. Wanneer een bijbels thema is gekozen, verdiepen de leden zich in de bijbelse verhalen over dat onderwerp en komen zij regelmatig bij elkaar om ervaring uit te wisselen en elkaar hun werk en vorderingen te tonen. Zij maken gebruik van verschillende technieken: schilderen; textiel werkvormen; werken met papier; poëzie; fotografie.
De kunstwerken worden tentoongesteld in verschillende kerken en andere openbare gebouwen in de regio. In Heiloo kunt u deze expositie in het Willibrordushuis in de maanden augustus en september komen bekijken.


Opening Rechtswinkel Heiloo

HEILOO - Donderdag 4 september opent de Rechtswinkel Heiloo haar deuren.

De Rechtswinkel is een non-profit organisatie, die ondersteund wordt door juristen, advocaten en universitaire studenten.
De activiteiten van de Rechtswinkel worden mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds. Bij de Rechtswinkel kunt u terecht voor gratis juridisch advies op vrijwel alle rechtsgebieden.
Het spreekuur is vanaf 4 september op elke donderdagavond van 18.00 tot 19.00. Wij houden spreekuur in de bibliotheek van Heiloo. Heeft u een juridisch probleem en kunt u wel wat hulp gebruiken? Kom dan bij ons langs en wij helpen u verder! Informatie: heiloo@rechtswinkelnoordhollandnoord.nl, www.rechtswinkelnoordhollandnoord.nl.

BRIEF: Stationscentrum

Wat een doordacht plan om in het Stationscentrum winkelruimte te bouwen. In Heiloo staan maar acht winkels leeg; twee in het Stationscentrum en zes in het winkelcentrum 't Loo. Een winkel staat te huur en één te koop.

J.P.L. Mann
Heiloo


Vrienden in concert in
de ter Coulsterkerk

HEILOO - Donderdagavond 4 september vindt er in de Ter Coulsterkerk aan de Holleweg te Heiloo een uniek concert plaats met een internationaal tintje.

De Canadese organist Andre Knevel en de panfluitiste Liselotte Rokyta uit Tsjechie (beiden geboren in Nederland) zullen samen met Arie Horst (piano) en Dub de Vries (orgel) als Ensemble 'Sonore' een gevarieerd programma ten gehore brengen met klassiek/populair repertoire. Bovendien zal solistisch werk op orgel en piano op deze avond niet ontbreken. De aanvang is 20.00 uur. Toegangsprijs is tien euro. Kaartverkoop voor aanvang concert aan de kerk of telefonisch te bestellen op tel. 072-5332703.