Afbeelding
Aangeleverde foto

Roos de Zeeuw wint Heilooër voetgolftoernooi

voetgolf

HEILOO - Zaterdag vond het eerste Heilooër voetgolf toernooi plaats op de velden van HSV en in Het Maalwater. Maar liefst 176 deelnemers legden in twee ronden het uitdagende parcours van 19 holes af onder een stralende zon.

Bij de mannen werd het een enorm spannende wedstrijd met als uiteindelijke winnaar Jeroen Haanstra die met 74 schoten de nummer twee Remco Harkmans met 75 één schot voorbleef. Bij de vrouwen stak één iemand met kop en schouders boven de rest uit. Roos de Zeeuw won overtuigend met 88 schoten. Ruim tachtig mannen moesten Roos voor zich dulden in de einduitslag. Ook de teamprijs was voor Roos met haar vriendinnen van de Terriërs. Naast het voetgolf was er nog een ander spel. Een oude cabrio was geplaatst waar de deelnemers vanaf vijftien meter in konden schieten. Aan het einde van de dag werd voor een volle tribune de finale gespeeld. Nadat de eerste 18 deelnemers hadden gemist was het Roos de Zeeuw die de bal feilloos in de cabrio schoot. Met drie prijzen werd Roos dus de absolute winnaar van het eerste Heilooër voetgolf toernooi.