Afbeelding
Aangeleverde foto

Trias masters uitermate succesvol tijdens NK atletiek

atletiek

HEILOO – Dit weekend werden er de Nederlands kampioenschappen masters gehouden in Utrecht. Trias was uitermate succesvol.

Dirk Schrieken won tweemaal goud. De Trias master won het discuswerpen met een afstand van 37.37 meter en het kogelstoten met 12.71 meter. Bij de dames was het Jolanda Brasser die het discuswerpen won. Hanny Barnhoorn was uitermate succesvol . De alleskunner van Trias won goud op de tachtig meter horden. En zilver op de honderd meter en speerwerpen. Trias trainer Hennie Punt won drie zilveren medailles. Dit deed Punt op de 800 meter/1500 meter en 5000 meter. Hij moest alleen wereldkampioen Martien vd Hoorn voor zich dulden.
Bij de pupillen competitie was er ook succes Jetske Zuurbier MA1 en Roos Poldervaart MA2 wonnen brons op de 1000 meter. Bente Madderom MA1 won met overmacht de driekamp en was razendsnel op de 60 meter 9.10 seconden. Huib Schong JA1 won zilver op de duizend meter en David de Kler JA1 brons. Bij de MPB was het Laura Croux die de meerkamp won en Resa Witte en Iris Kramer wonnen beide brons. Nika Kloosterman werd vierdee op de 1000 meter.Gijs Smolenaars won de 1000 meter en Gijs van de Kolk werd keurig tweede. Tenslotte won Zoë Hoebe zilver op de 1000 meter en op de meerkamp.