Afbeelding
Aangeleverde foto

Rotary Club Heiloo houdt toertocht voor oude voertuigen

HEILOO - Bent u in het bezit van een motorfiets of een automobiel van voor 1984 of een jongere maar bijzondere auto of motor? Doe dan mee aan de benefiet- lustrum-kustrally van Rotary Club Heiloo.

De route is inmiddels bekend en er is voor ons een tipje van de sluier opgelicht. Daardoor weten we dat het weer een heel bijzondere dag gaat worden langs erg interessante plekjes ten zuiden van Heiloo. Veel deelnemers hebben zich al ingeschreven.
Er zijn auto's bij waarvan de eigenaar eigenhandig de hele motor met alle twaalf cylinders heeft gereviseerd. Als bij zo'n Jaguar de kap open gaat doe je een stapje terug uit bewondering voor de getoonde techniek. Interessante racemonsters maar ook prachtige reiswagens en dan natuurlijk de tweewielers met hun prachtige motorgeluid. Op zaterdag 14 juni worden vanaf 09.00 uur de voertuigen opgesteld op het Stationsplein en kunt u een gesprek aanknopen met de trotse eigenaar. Vanaf 10.00 uur wordt er gestart. Andermaal zal dat een kluchtige happening worden. Kijk op www.kustrally.nl voor het filmpje van vorig jaar, om u in te schrijven en om te lezen over het goede doel. Dit is de aanleg van tappunten voor veilig drinkwater in Ethiopiƫ. Heilooƫr sponsors helpen mee dat doel te bereiken.