Afbeelding
Aangeleverde foto

Foresters F1 wint bekerfinale van Quick 1890 uit Amersfoort

HEILOO - Op zaterdag 17 mei werd de bekerfinale van de Foresters F1 tegen Quick 1890 F1 uit Amersfoort gespeeld.

Om 08.00 uur vertrok de bus vanuit Heiloo naar het mooie complex van de Legmeervogels te Uithoorn. Met veel publiek langs het veld begonnen de jongens sterk aan de wedstrijd. Waar de Foresters vele kansen had om de score te openen hadden de jongens van Quick 1890 welgeteld één kans in de eerste helft. Maar helaas werd er niet gescoord wat inhield dat ze gingen rusten met een brilstand van 0-0. De tweede helft had Foresters ook weer diverse kansen. In de vijfde minuut van de tweede helft scoorde Kees gelukkig middels een afstandsschot de 1-0. In de zevende minuut kreeg Micha de bal aangespeeld van Kees, Micha schoot op het doel en ook deze was raak, 2-0! Maar helaas werd er in de tiende minuut gescoord door Quick 1890, stand 2-1. De spanning was duidelijk voelbaar maar gelukkig werd er na twintig minuten door de scheidsrechter afgefloten en de beker was binnen!