Scholen kunnen zich weer inschrijven
voor Battle of the Baafje

HEILOO - Op woensdag 2 juli om 15.00 uur zullen er oude tijden herleven in Zwembad Het Baafje. Dan strijden de basisscholen van Heiloo om de snelste school van Heiloo.

Elke basisschool moet een team samenstellen, dat bestaat uit vijf jongens, vijf meisjes en een leerkracht. Elke deelnemer van dit team moet een afstand van vijftig meter overbruggen. En het team dat deze estafette wint, mag zich winnaar noemen van 'The Battle of The Baafje'.
In de jaren '70 en '80 was dit een jaarlijks terugkerend spektakel waarbij de tribune bomvol zat met enthousiaste medeleerlingen, vrienden en ouders die zo'n kabaal maakten dat het vaak tot in Plan Oost te horen was.
Zou het niet geweldig zijn om dit opnieuw te beleven?
Daarom worden leerlingen van lagere scholen opgeroepen om zich in te schrijven voor dit megaspektakel. Dus trek die klasgenoten van je achter de computer vandaan, leg die voetbal even weg en zoek uit wie de snelste zwemmers van je school zijn. En dan moet er alleen nog even een leraar of lerares gevonden worden die het aandurft om mee te doen. Maar dat moet toch lukken? Als je een compleet team hebt kun je een mailtje sturen naar Eslivanwesterop@live.nl.