Afbeelding
Foto: Carolien Bree

Tipheiloo.nl online;
eerste Tippies verzilverd

HEILOO – De website www.tipheiloo.nl voor kortstondige klusjes is in de lucht! Iedereen die een dorpsgenoot hulp wil bieden of vragen kan dat hier melden.

De eerste drie Tippies werden donderdag 22 mei verzilverd bij Di Fiorentina door Paul Mars van Heiloo-online. Paul: ,,Je geeft een paar tips en krijgt er weer Tippies voor terug."
Tip Heiloo is een initiatief van Willeke Meijer en Frank Gesink; ze zijn trots op wat de enthousiaste projectgroep in korte tijd tot stand heeft gebracht. Frank: ,,Want wie kan ons navertellen dat ze een eigen munt hebben geslagen?" Met vereende krachten hebben zij het online marktplaatsachtige klusconcept, dat in andere plaatsen zeer populair is, voor Heiloo ontwikkeld. Met de insteek om het imago van vrijwilligerswerk eigentijdser en leuker te maken; een ontmoetingsplaats voor jong en oud.
Tip Heiloo verbindt mensen met elkaar en levert iedereen een win-win situatie op.
Wie een uurtje of langer voor iemand anders aan de slag is, ontvangt één of meer Tippies. Hiermee kun je zelf een klusje 'kopen' of de Tippies kunnen worden verzilverd bij een aantal winkels, restaurants en/of culturele organisaties in Heiloo.
Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) in de bibliotheek fungeert als 'bank'. Hier wordt bijgehouden hoeveel Tippies iemand heeft verdiend, die bij het VIP kunnen worden opgehaald. ,,Je kunt met Tippies ook weer iemand anders blij maken", aldus Marian van Dam van SWH. Kortom: Heel Heiloo slaat vanaf nu munt uit Tipheiloo.nl!