Afbeelding
Aangeleverde foto

Word ook aandeelhouder/bestuurder
van zuivelcoöperatie Bergerkaas

HEILOO- In Heiloo wordt de lekkerste Noord Hollandse biologische brie, lekkere yoghurt, gezonde sportieve drinkyoghurt en Hangop gemaakt.

Om de huidige groei te kunnen financieren en om te investeren, heeft kaasmakerij Bergerkaas uitbreiding van het kapitaal nodig. Daarvoor breidt men de coöperatie uit. Voorinschrijven kan op de Lentemarkt. Wie een of meer aandelencertificaten koopt krijgt winstuitkering, een stem, het recht om deel te nemen aan vergaderingen en andere voordelen voor coöperatieleden (bezichtiging, proeven, korting en dergelijke). En natuurlijk kunt u meedenken of meebesturen. Bergerkaas streeft naar eerlijke prijzen en een eerlijk rendement voor haar leden. Het bedrijf is biologisch en men probeert maatschappelijk verantwoord te ondernemen. De zuivelmakerij zit in de voormalige grootkeuken op Landgoed Willibrordus te Heiloo.
-De huidige coöperatieleden zijn door heel Nederland verspreid. Cliënten van de GGZ helpen met de productie van de zuivel die via de Landgoedwinkel wordt verkocht. Een groothandel distribueert de kaas en daarnaast verkopen ze veel aan restaurants. Reserveer een of meer certificaten. Een aandelencertificaat is ook een leuk cadeau. Op het moment dat de inschrijving compleet is wordt het bedrag via de notaris van uw rekening geïnd en ontvangt u uw certificaten. Aandelencertificaten zijn verkrijgbaar vanaf 100 euro. Wees er snel bij, de laatste uitgifte van aandelen was ruim overschreven. Er is nog 75% van de aandelen beschikbaar.
Kaasmakerij Bergerkaas hoopt u te zien en te spreken bij de eerstvolgende coöperatievergadering. Meer weten? Via tel. 072-5315709 of mail Heiloo@bergerkaas.nl, of inschrijven via www.bergerkaas.nl kan ook.
Tijdens de Lentemarkt kunt u eveneneens inschrijven bij de kraam van Bergerkaas.