Speciale seizoen afsluiting G-Bowlen in Heiloo

HEILOO - Zaterdag 24 mei zal voor alle deelnemers van Bowlen voor mensen met een beperking, het seizoen worden afgesloten.

Deze afsluiting zal met een speciaal tintje gepaard gaan en de organisatie hoopt dat alle deelnemers die één of meerdere keren dit seizoen hebben deelgenomen aan deze clinics, om 11.10 uur aanwezig kunnen zijn. Ook zijn al de ouders en begeleiders die regelmatig voor het vervoer gezorgd hebben, welkom in Bowling Heiloo. Deze special staat in het teken van het plezier en gezelligheid, als terugblik over het hele seizoen.
Door de manier van aanpak, mede door de inzet van kwalitatieve vrijwilligers van de Bowling vereniging, blijkt dat het plezier en zeker ook de interesse om de beheersing van het bowlen onder de knie te krijgen bij de deelnemers, sterk vooruit is gegaan.
Het programma zal een uur langer duren dan normaal. Er wordt eerst van 11.30 tot 12.30 uur gebowld met special effects. Bijzonder hierbij is wel dat de deelnemers in een speciaal, door Lithos bouw en ontwikkeling ontworpen outfit gestoken zullen worden en voortaan als team, met een open karakter met elkaar gaan bowlen.
Andere deelnemers kunnen zich dus altijd weer aanmelden. Daarna wordt er van 12.30 tot 13.30 gezamenlijk wat gegeten en gedronken met nog enkele verrassingen. Ouders, familieleden, supporters zorg dat jullie aanwezig kunnen zijn want dit mag u niet missen!