Afbeelding
Aangeleverde foto

Hanswijckers spelen
Little Shop of Horrors

REGIO – Op 30 en 31 mei is het weer zover, musicalvereniging de Hanswijckers speelt haar jaarlijkse uitvoering in theater de Beun in Heiloo.

Dit jaar is het de uitvoering van Howard Ashman's 'Little Shop of Horrors'. Onder begeleiding van een zo goed als nieuw A-team zijn de leden bezig geweest met het instuderen van teksten, zang en dans om straks te schitteren in de spotlights.
De regie is in handen van Caroline Leardini en het muzikale deel wordt door Jeroen Heiliegers vormgegeven. Beide studeren dit jaar af voor de opleiding muziektheater aan het conservatorium in Haarlem.
Zij worden bijgestaan door oud lid Remco Duinmeijer die, net als vorig jaar, de choreografie voor zijn rekening heeft genomen. Het team is compleet met Remy de Graaf die dit seizoen de overstap van spelen naar regie-assistentie heeft gemaakt.

Hoe ver ga je voor roem en de liefde van je leven? Die vraag krijgt Simon Kromhout, de sullige medewerker van Mushnik's bloemen- en plantenwinkel, keihard op zijn bord in de swingende en ietwat grimmige musical Little Shop of Horrors. Als een nieuwe plantensoort het stoffige, ingedutte winkeltje van Mushnik wereldfaam bezorgt, leidt dat tot gebeurtenissen die niemand zag aankomen.
De musical Little Shop Of Horrors uit 1982 is gebaseerd op een later klassiek geworden horrorfilm uit 1960.

Deze swingende en meeslepende musical, inclusief vleesetende plant, is te zien op vrijdag 30 mei om 20.00 uur en op zaterdag 31 mei om 15.00 en 20.00 uur in theater De Beun, Willibrordusweg 2, Heiloo. Kaarten á € 10,- zijn verkrijgbaar via de voorverkoopadressen: Theater de Beun, Heiloo – Apeldoorn electra, Egmond-Binnen – Boekhandel Dekker & Dekker, Egmond aan Zee en bij beide vestigingen van Boekhandel De Schrijverij, Heiloo.
Uiteraard kan er ook via info@hanswijckers.nl besteld worden.