Afbeelding
Aangeleverde foto

Rotary onderscheiding voor
Hans van den Brug

HEILOO - Rotary Club Heiloo verraste woensdag Hans van den Brug, al dertig jaar lid van deze club, met een eervolle onderscheiding, de Paul Harris Fellow (PHF) genaamd. Deze is vernoemd naar de oprichter van Rotary, de grootste internationale serviceorganisatie.

De onderscheiding wordt jaarlijks toegekend aan iemand die veel betekend heeft voor Rotary en de samenleving. Dit geldt zeker voor Hans van den Brug!
Naast verschillende bestuurlijke functies is hij nog steeds zeer actief bij veel activiteiten en werkzaamheden van Rotary Club Heiloo. Om enkele te noemen: Hans speelt een belangrijke rol om wekelijks een boeiend programma voor de clubbijeenkomsten tot stand te brengen. Ook is hij is een onmisbare 'schakel' bij de organisatie van de Kustrally, die Rotary Club Heiloo op 14 juni voor de vijfde keer organiseert ten behoeve van een goed doel.
Naast vele bijdragen binnen Rotary heeft Hans in zijn werkzame leven met het internationaal uitdragen van zijn vakkennis van lastechnieken een belangrijke bijdrage aan de samenleving geleverd. Tijdens de uitreiking van de PHF oorkonde en speld werd ook Hans' persoonlijkheid geroemd.
Juist omdat hij zo bescheiden is was dit eerbetoon wel het laatste wat hij had verwacht.