Afbeelding
Aangeleverde foto

Foresters F1 bereikt de bekerfinale met historische overwinning

voetbal

HEILOO - Woensdag 30 april heeft de F1 van Foresters een historische overwinning behaald op Koninklijke HFC.

De wedstrijd werd gespeeld op het hoofdveld met veel publiek.
De F1 liet zich vanaf het begin van hun beste kant zien en dat leidde al snel tot grote kansen.
Tweemaal de paal en zelfs de bal die van de lijn werd gehaald, lieten zien dat het de F1 niet bepaald meezat de eerste helft.
Door fantastisch verdedigend werk van de achterhoede bestaande uit Seb, Dean & Mark kreeg onze fantastische sluitpost Joey weinig tot niets te doen. Maar gevaar ligt altijd op de loer. Deze leuke maar vooral spannende eerste helft werd afgesloten met de brilstand: 0-0. Ook in de tweede helft werd het spel bepaald door de F1.
Verschil met de eerste helft was dat er meer rust was aan de bal waardoor we steeds meer op doel konden schieten.
Onze aanvallende linie bestaande uit Kees, Brent, Mateja & Timber lieten steeds meer zien waartoe zij in staat zijn. Dit resulteerde daarom ook in een verdiende 1-0 na een prachtige aanval en een rebound die door Timber werd verzilverd. Hierna was de druk van de ketel. Kort daarna werd de 2-0 gemaakt door Mateja. Door onoplettendheid greep Kon. HFC zijn kans om toch nog de aansluitingstreffer te maken. 2-1.
Hierna kwam de mooiste aanval van de wedstrijd: Mark die Brent inspeelde die zijn man uitkapte en een steekbal gaf op de diepgaande Kees die de bal knap aflegde op Timber: 3-1. In de blessuretijd maakte Kees nog een prachtige actie langs de achterlijn die de bal bij Timber kreeg en verwoestend uithaalde steenhard in de kruising. Eindstand 4-1! Deze bekerfinale is het resultaat van een hard werkend mentaal ijzersterk team.
Op zaterdag 17 mei bij Legmeervogels in Uithoorn wordt deze wedstrijd tegen Quick 1890 gespeeld, aanvang 10.00 uur.