Afbeelding
Aangeleverde foto

Lente concert in de Ter Coulsterkerk

HEILOO - Zaterdagavond 10 mei aanvang 20.00 uur vindt er in de Ter Coulsterkerk aan de Holleweg te Heiloo een Lenteconcert plaats met het grootste mannenkoor van Friesland Edoza uit Sneek.

Dit koor met zijn 140 tellende leden staat onder leiding van Roelof Elsinga. Het koor wordt begeleid door pianist Arie Horst uit Hoogwoud en de zaanse organist Dub de Vries. Deze twee muzikanten zijn ook onderdeel van het ensemble 'Sonore' die hun medewerking zullen verlenen.
Waarin de sopraan Annika Glimmerveen uit Krommenie die met het mannenkoor enkele beroemde koorwerken zal uitvoeren. In het dagelijks leven is zij stewardess bij de KLM. Een aankomend jong talent.
De muzikale intermezzo's zullen worden verzorgt (ook onderdeel Sonore) door de vrouwelijke trompettisten Dieuwke Kloppenburg en Marije Koopmans. Beiden zijn dirigenten van Harmonie en Fanfare orkesten.
De toegangsprijs bedraagt € 10,-, telefonisch reserveren via tel. 072-5332703 en 072-5323241. Of op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur aan de Ter Coulsterkerk te Heiloo, Holleweg 111.