Afbeelding
Foto: Saskia Kerkhoff

Nieuw theaterprogramma de Beun

HEILOO - Bij deze Uitkijkpost treft u de theatergids van de Stichting Vrienden van de Beun aan met het programma voor het seizoen 2014-2015.

De stichting heeft weer 24 voorstellingen van beroepsartiesten geprogrammeerd. Met als kernactiviteiten, zoals gewoonlijk: toneel, cabaret en muziek, en kindervoorstellingen. Wie geen gids heeft ontvangen, vanwege een Nee/nee-sticker of een Nee/ja-sticker, kan hierover het beste mailen naar secr@vriendenvandebeun.nl. Natuurlijk staat de theatergids ook al online, op www.vriendenvandebeun.nl. Voor toneel zijn onder anderen geboekt: Liz Snoijink en Peter Tuinman (in Tot volgend jaar), Porgy Franssen (Geluk), Susan Visser (Madame Bovary), Marion Bloem (Geen gewoon Indisch meisje) en Dragan Bakema (Zout op mijn huid). Onder de cabaretiers die De Beun zullen aandoen zijn Erik van Muiswinkel, Van der Laan & Woe, Pieter Derks en Hans Dorrestijn.
En wat dacht u van de muzikale klappers? Topactrice Hadewych Minis als zangeres, trompettist Eric Vloeimans, Mathilde Santing, harpist Remy van Kesteren en jazzpianist Ruben Hein. De kindervoorstellingen zijn 'De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween' en Frank Groothof met 'Ridder Florian'.
En dan niet te vergeten Kirsten van Teijn, geboren en getogen in Heiloo, opgeleid in De Beun bij het Jeugdtheater Heiloo, die onlangs bij het Groninger Studenten Cabaretfestival alle drie de prijzen in de wacht sleepte en haar eerste avondvullende voorstelling brengt onder de titel 'Heilloos'! Niet voor niets siert haar vrolijke gezicht de voorpagina van de nieuwe theatergids.
Dit fraaie aanbod van voorstellingen van de Stichting Vrienden van de Beun is mogelijk dankzij de inzet van de 17 vaste vrijwilligers van de stichting en dankzij de steun van donateurs en sponsors! Dank gaat dan ook uit naar de donateurs en sponsors, met name de gemeente Heiloo, de Bibliotheek Heiloo, het Taqa Cultuurfonds en de nieuwe sponsor Rabobank Noord-Kennemerland.
Hoe u kaarten kunt bestellen, staat nauwkeurig beschreven in de gids (op bladzijde 21), evenals op de website, waar ook alle verdere informatie te vinden is:
www.vriendenvandebeun.nl.