Afbeelding
Aangeleverde foto

Flashing meiden op jacht naar kampioenschap N-H

basketball

HEILOO - Zaterdag is Flashing Heiloo meisjes U12 één van de drie teams die op het rayonkampioenschap strijdt om de titel van Noord-Holland.

Samen met Dozy BV Den Helder en BV Hoofddorp vormen de basketbalsters de top drie van onze provincie. De organisatie van het kampioenschap is dit jaar toegewezen aan Flashing en daarom kunnen deze meiden in de eigen sporthal 't Vennewater een poging doen de titel te veroveren. De Flashing meiden hebben tot op heden een uitmuntend seizoen achter de rug. Er werden twee U12 toernooien gespeeld, die beide werden gewonnen. In januari werd daarbij ook BV Hoofddorp verslagen. In april deed Flashing mee aan een U14-toernooi. Flashing eindigde daar zeer knap als tweede.
In de competitie speelde het team uitsluitend tegen jongensteams en deze meiden waren de enige die kampioen MBCA punten afhandig maakten.
Het jonge Flashing team staat nu dus voor de uitdaging om nog een keertje te pieken. Op 10 mei start de strijd om 11.00 uur met de wedstrijd tegen de titelkandidaat Dozy BV Den Helder. Het team hoopt daarbij uiteraard op veel steun uit Heiloo!