Afbeelding
Aangeleverde foto

Zomers kindercircus
tijdens Timmerdorp Akersloot

AKERSLOOT - Van 13 tot en met 16 augustus zullen clowns, acrobaten, dierentemmers, goochelaars, jongleurs en nog veel meer circusartiesten de sfeer bepalen op het veldje aan de Roemersdijk in Akersloot.

Dan vindt namelijk het achttiende timmerdorp plaats in Akersloot met als thema: Circus. Bijna 300 kinderen hebben zich al aangemeld voor het timmerdorp. Ze zijn alweer druk bezig met het maken van groepjes, bouwplannen en andere ideeën! En ook de mensen van de organisatie hebben tijdens de eerste vergaderingen al veel ideeën en plannen met elkaar gemaakt. Het belooft weer een groot spektakel te worden. Met veel timmeren, volop sport en spel, lekker eten en drinken, en een heleboel muziek en gezelligheid! Op vrijdagavond vindt als afsluiting van het timmerdorp de bonte avond plaats. Hiervoor is de organisatie op zoek naar: enthousiaste moppentappers, so you think you can-dansers, toneelsterren, playbackers of echte zangers en zangeressen, et cetera. Oftewel: jong Akersloots talent! Opgeven kan via het volgende e-mailadres:
timmerdorpakersloot@hotmail.com. Voor meer informatie zie ook: www.timmerdorpakersloot.nl. Verder is het timmerdorp ook te volgen via Twitter @TDAkersloot en kun je vrienden worden met ze op Facebook!