HSV verspeelt twee punten
in laatste tien minuten

voetbal

HEILOO - De laatste wedstrijden heeft HSV een comfortabele voorsprong zien slinken.

Gezien de kansen die in de wedstrijd tegen De Rijp werden gecreëerd, hoeft er zeker geen angst te zijn. Jammer genoeg werden die handenvol kansen niet voldoende omgezet in doelpunten. Al in de eerste zes minuten kwamen er twee mogelijkheden, waarvan Jesper de Vré er één over schoot en Rick Houtenbos iets te lang wachtte met schieten. Rond de twintigstee minuut kwamen Marc Baars en wederom Jesper een teenlengte tekort om de bal een beslissende tik te geven. Vijf minuten later werd een kopbal van Rick door een Rijper van de lijn gehaald en kopte Rick net naast. Binnen drie minuten na de rust kwamen er weer drie mogelijkheden. In de 56ste minuut schoot Steef Kaandorp een vrije trap schitterend naast de muur via de binnenkant paal tegen de touwen: 1 - 0. HSV bleef aanvallen en in de 63ste minuut kopte Rick de bal goed door naar Marc; deze lobde de bal schitterend over de keeper: 2 - 0. Via een corner kwam De Rijp op 2 - 1. Toen Rick werd gewisseld voor Sven de Zeeuw mocht Sven nog niet in het veld komen van de scheidsrechter. Deze verloor de grip totaal op de wedstrijd, liet nog negen minuten extra spelen en toen De Rijp gelijkmaakte, blies hij af. Heel jammer dat hij zo zijn stempel op de wedstrijd drukte. Hij floot tot vijftien minuten voor tijd een prima wedstrijd.