Afbeelding

Autostoelhoezen ter bescherming van je stoelen

20 jul, 16:00 Zakelijk

HEILOO - Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen, dus wees altijd alert op wat je huisdieren aan het doen zijn. Als je autostoel bekleding kapot is gescheurd, zou je willen dat je een autostoelhoes had gekocht, of een verzekering had afgesloten om de schade te dekken.

Honden en katten
Omdat honden gemakkelijk te trainen zijn, zijn ze zich vaak wat meer bewust van de acties die ze uithalen. Katten hebben dit een stuk minder en zijn ook minder gevoelig voor “straffen”. Een hond is wellicht wat wilder, maar hij vertoont zijn wilde karakter toch meestal buitenshuis. Een kat kan echter rare sprongen maken en dat maakt hem riskanter in het veroorzaken van (lichte) schade binnenshuis.

Voorkomen van schade
Het voorkomen van schade, vooral aan de binnenkant van je auto is simpel: voed je kat zo goed mogelijk op en koop bijpassende autostoelhoezen voor het trotse bezit. Zo blijft de bekleding altijd goed beschermt tegen poezenklauwen. Laat je kat zien dat zijn plaats achterin de auto is. Leg daar desnoods een lekker bedje neer, met zijn favoriete snack.

Genezen
Een kattenverzekering vergelijken kan een goede oplossing zijn om eventuele schade te dekken. Als je liever niet zo’n hoes koopt, misschien omdat deze de mooie origineel aangekochte bekleding bedekken, dan loont het de moeite om te onderzoeken of een dergelijke verzekering voor jou handig kan zijn. Zo’n verzekering kost niet veel, en het geeft vaak net dat beetje rust in de algemene leefsfeer in huis. Je huisdier zal op zijn beurt deze rust ook aanvoelen en zich een stuk zelfverzekerder gedragen.

Wees altijd op je hoede
Wees altijd alert op wat je kat uitspookt. Zorg ervoor dat breekbare dingen op plaatsen staan waar je kat niet bij kan. Zorg ook dat de kinderen voorzichtig omgaan met je kat. Dit draagt bij aan een rustige en kalme omgeving voor kind en kat, wat weer zorgt voor een lagere kans op ongelukken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief