Foto: Margreeth Anema
Bedrijf Belicht

Schoonheidssalon en pedicure Zaamen

  Zakelijk

De droom van moeder Simone en dochter Iris 

Schoonheidssalon en pedicure Zaamen
Schipperslaan 4-H
1906BG Limmen
06-41 544 249/ 06-39 230 287
salonzaamen@hotmail.com
www.salonzaamen.nl
Facebook: @salonZaamen

Simone en Iris Ooms, moeder en dochter, startten in januari 2019 Schoonheids- en pedicuresalon Zaamen. "Onze droom om samen iets te beginnen is eindelijk uitgekomen," aldus Iris, die tien jaar geleden in de voetsporen van haar moeder trad. In de prachtige lichte en rustgevende ruimte aan de Schipperslaan in Limmen bieden de dames diverse behandelingen aan. Er zijn twee cabines aanwezig: één voor de schoonheidsbehandelingen en één voor de pedicurebehandelingen. Tevens kunnen deze twee behandelingen ook gecombineerd worden in een duobehandeling. "Alle behandelingen staan in het teken van huidverbetering en hebben een ontspannende werking; ons doel is om dit samen in één behandeling te combineren," aldus Iris. Alle facetten van een behandeling zijn overigens ook los te boeken. Iris heeft zich daarnaast nog gespecialiseerd in acnebehandelingen. Ze behandelt de acne tijdens een reinigende gezichtsbehandeling. Hierbij geeft Iris ook adviezen voor thuis wat betreft de verzorging van de huid.

Gezichtsbehandelingen met alleen de meest hoogwaardige producten
Simone en Iris vinden het belangrijk om met producten te werken waar zij persoonlijk achter staan zoals Lycon, een speciale wax om o.a. wenkbrauwen te modelleren. "Dit is de crème de la crème onder de wax: het is een mild product, heel zacht voor de huid en haalt ook alle donshaartjes weg, het is een prachtig product," aldus Simone die gepassioneerd over haar werk vertelt. De wax is de ideale hars voor stugge, korte, lange en hardnekkige haren op ieder deel van het gezicht of lichaam.

De gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de verzorgingslijn van Webecos, een product van Nederlands fabricaat. Dit product bestaat voornamelijk uit actieve ingrediënten die afkomstig zijn uit natuurlijke bronnen. Het product is niet alleen effectief maar ook hypoallergeen. De gezichtsbehandelingen met Webecos hebben een huidverbeterend effect. Het kaviaarextract waarmee de heerlijke gezichtsmassages worden uitgevoerd is het paradepaardje van dit merk. "Het kaviaarextract bevalt veel vitaminen en er zitten werkzame stoffen in voor het verbeteren van de huid," vertelt Simone. "De huid krijgt er een prachtige glans van en je hebt er tot weken na de behandeling plezier van," vult dochter Iris aan. Webecos heeft diverse producten die effectief zijn voor alle soorten huidtypen waaronder verschillende soorten peeling, maskers, zonnebrand, dag- en nachtverzorging en serums. Iris en Simone adviseren u na een uitgebreide huidanalyse graag welk product bij uw huid past.

Pedicurebehandelingen: "Iedereen pijnvrij de deur uit"
Op het gebied van de verzorging van de voeten kunt u een pedicurebehandeling reserveren waarbij ook zorg wordt besteed aan problemen zoals kalknagels, ingegroeide teennagels, eeltplekken en likdoorns. "Wij willen dat iedereen hier pijnvrij de deur uitgaat," aldus Iris. Een behandeling kan uitgebreid worden met een Shellac behandeling van CND. Op de teennagels blijft de Shellac bijna zes weken netjes zitten. "De modekleuren voor deze zomer zijn lekker fris: blauw, groen, roze en oranje. Maar de French manicure en de nude-kleuren zijn tijdloos en blijven ook prachtig," vertelt Simone die zelf een prachtige blauwe kleur op haar nagels heeft, want de Shellac is niet alleen voor op de teennagels.

Een cadeaubon geven van Salon Zaamen is een feestje op zich
In aanloop naar verjaardagen of speciale dagen zoals bijvoorbeeld Vaderdag is het goed om te weten dat de salon cadeaubonnen voor diverse behandelingen en bedragen verkoopt. De cadeaubonnen worden zo mooi verpakt dat het geven alleen al een feestje is. Denk bijvoorbeeld eens aan een uitgebreide gezichtsbehandeling van 90 minuten ter waarde van € 49,50. Om een cadeaubon te bestellen kunt u de dames bellen en voor meer informatie over de tarieven kunt u de website checken.

Via de website kunt u een afspraak maken door het contactformulier in te vullen of via het WhatsApplinkje. Telefonisch kunt u ook een afspraak maken door te bellen naar 06-41544249 of 06-39230287.

Tekst: Margreeth Anema

Meer berichten