Dennis de Laat en Marike Cnossen.
Dennis de Laat en Marike Cnossen. Foto: IwanBronkhorst.nl

Keukenstudio Heiloo

8 mei, 11:47 Zakelijk Bedrijf Belicht

Adres: Raadhuisplein 17, 1851JL Heiloo, telefoon: 072 - 78 55 394.
E-mail: contact@keukenstudioheiloo.nl, website: www.keukenstudioheiloo.nl.

HEILOO - Wie zich oriënteert op de aanschaf van een nieuwe keuken, gaat uiteraard voor kwaliteit, de nodige aandacht en tijd in combinatie met vakkundig advies. Dit alles is geen glad verkooppraatje, maar bestaat wel degelijk. Het is te vinden bij Keukenstudio Heiloo, sinds begin dit jaar gevestigd op een fraaie locatie tussen het gemeentehuis en 't Loo.

De warme ontvangst met verse koffie is in handen van Marike Cnossen en Dennis de Laat, die samen beschikken over circa 45 jaar ervaring in de keukenbranche. "Vlak voor kerst openden we de deuren en sindsdien hebben we verrassend veel aanloop gehad," begint Dennis. "Het blijkt een boven verwachting goede start op een prachtige plek." De twee werkten in het verleden al samen bij grote keukenbedrijven. Daarvan hebben zij vooral geleerd hoe ze het zélf willen doen. Marike: "Het persoonlijke contact is de kern. Algemeen beschouwd vervaagt dat steeds meer. Bij ons laten wij iedereen letterlijk en figuurlijk in alle keukens kijken, leggen we de nadruk op persoonlijk contact en het daadwerkelijk meedenken over wensen en mogelijkheden. Een keuken moet voegen bij iemands gevoel en interieur. Mensen mogen bij eventuele twijfel gerust allerlei frontjes meenemen en er thuis nog even rustig over nadenken."

Eerlijke prijs

Grote kracht van Keukenstudio Heiloo is dat Dennis onderlegd is op het commerciële vlak en Marike de backoffice voor haar rekening neemt. Ze kunnen bovendien mee in de prijzenslag, omdat ze deel uitmaken van een grote inkooporganisatie. "Wij leggen meteen een scherpe, nette en eerlijke prijs neer, zonder rare fratsen. Daarbij dringen we niet aan op de bekende handtekening, maar laten we mensen er liever nog een nachtje over slapen."

Betere merken

De Keukenstudio is dinsdag tot en met zaterdag geopend (evt. 's avonds, alleen op afspraak) en adviseert desgewenst ook bij mensen thuis. Belangstellenden vinden er de betere Nederlandse en Duitse merken, plus alle apparatuur van topmerken als Miele, ATAG, Siemens, Bosch, Bora en Quooker. Van strak design tot landelijke keuken en zelfs praktische bijkeuken: Keukenstudio Heiloo heeft voor iedereen een passende stijl voor jarenlang keukenplezier.

Tekst: Arjan Hoogvorst

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief