Afbeelding

MEE & de Wering zoekt lid cliëntenraad

29 mrt, 08:00 Zakelijk

REGIO - Heeft u affiniteit met de zorg- en welzijnssector? Wilt u zich inzetten voor de belangen van de cliënten van MEE & de Wering? Wilt u meedenken over het beleid van onze organisatie? Dan is deelname aan de cliëntenraad wellicht iets voor u!

De cliëntenraad van MEE & de Wering is op zoek naar een betrokken persoon die als lid wil toetreden. Gezien de samenstelling van de raad (regionale vertegenwoordiging) gaat de voorkeur uit naar iemand uit de regio Noord Kennemerland.

De cliëntenraad is een wettelijk en officieel adviesorgaan voor de raad van bestuur (directie) van MEE & de Wering. De cliëntenraad van MEE & de Wering adviseert de raad van bestuur gevraagd en ongevraagd over het gevoerde en te voeren beleid. De raad bestaat uit leden die betrokken zijn bij de organisatie en zich willen inzetten voor de cliënten van MEE & de Wering. De cliëntenraad wordt daarbij professioneel ondersteund.

Acht keer per jaar komt de raad bijeen in het regiokantoor in Alkmaar. Er is een reis- en onkostenvergoeding.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter Nico Bosch, tel 0226 353581 of 06 41300838 of de website raadplegen: https://www.meewering.nl/over-ons/cliëntenraad/

Reacties met motivatie kunt u sturen naar Nico Bosch njjm.bosch@quicknet.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief