Afbeelding
Foto: aangeleverd

Studiekring, hulp bij de laatste loodjes Voorbereiding op de proefwerkweek

25 mei, 20:00 Zakelijk Castricum

CASTRICUM - Het is een cliché maar oh zo waar: de laatste loodjes voor de zomervakantie wegen vaak het zwaarst.

Met het mooie weer en de vakantie in zicht, is de motivatie om hard te leren ver te zoeken. Studiekring Castricum kan jou helpen in de weken naar die laatste proefwerkweek toe! Maak vanaf nu tot aan de zomervakantie gebruik van onze speciale huiswerkklas actie.

Wat houdt de huiswerkactie in?
- Een kick-off met de gratis workshop ´Plannen voor de laatste toetsweek´ op maandag 28 mei of maandag 4 juni om 18:30 uur. Wij geven je uitleg over plannen en we helpen je met een goede planning voor je toetsweek.
- Vrijblijvend telefonisch intakegesprek met jou en je ouders waarbij we bespreken hoe we jou kunnen helpen in die laatste weken.
- Na de workshop direct starten met 4 weken of langer huiswerkklas. Je komt minimaal 2 dagen in de week in een fijne, rustige omgeving leren voor je toetsen met de mogelijkheid om vragen te stellen.
- Zelf kiezen welke 3 vaste dagen in de week je komt, tussen 15:00 en 18:00. Vanaf 25 juni passen we onze openingstijden aan op de les/toetsroosters.
De prijs voor deze huiswerkactie is vanaf €129,-

Aanmelden voor de huiswerkklas actie kan via een mail naar castricum@studiekring.nl. Laat je telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Huiswerkbegeleiding
Weet je eigenlijk niet zo goed hóe je moet leren? En heb je behoefte aan intensievere begeleiding? Wij bieden ook huiswerkbegeleiding aan, waarbij we je helpen met het bijhouden van je planning, het leren van studievaardigheden en het overhoren/toetsen van de stof. Nu ook in combinatie met de gratis workshop ´Plannen voor de laatste toetsweek´! Meer weten? Bel: 0610555750 of mail: castricum@studiekring.nl
Kijk voor meer informatie over Studiekring Castricum op www.studiekring.nl/castricum

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief