Maurice en Job staan voor iedereen klaar.
Maurice en Job staan voor iedereen klaar.
video

Maurice Cardetailing

Zakelijk Bedrijf Belicht

HEILOO - Wie de auto écht goed gepoetst en eventueel ook voor altijd supergoed beschermd wil hebben, kan terecht bij Maurice Cardetailing. Van handmatig wassen van een voertuig tot een volledige detailbehandeling. 'Waar poetsen stopt, gaan wij vele stappen verder' is een belangrijke gedachte van het bedrijf.

Het was nog wat treffender geweest, als het adres 'De Wagenmooimaker' had geheten. Maar je kunt niet álles hebben… Sowieso hebben eigenaar Maurice en medewerkers het aan de Wagenmaker allemaal piekfijn voor elkaar. Na ruim zeven jaar geleden te zijn gestart is Maurice Cardetailing gestaag gegroeid, wat onlangs leidde tot de verhuizing naar het huidige onderkomen. "Hier beschikken we over de nodige ruimte en faciliteiten om ons bedrijf verder uit te bouwen", vertelt Maurice. "Steeds meer mensen komen bij ons om hun auto, motor of ander voertuig te laten behandelen. Daarnaast zijn we al aardig op weg met het in de markt zetten van diverse poets- en detailproducten. Ook gaan we zelf mensen opleiden binnen ons vakgebied."

Passie
Maurice Cardetailing is een autopoetsbedrijf met grote passie voor auto's, voor zowel bedrijven als particulieren. De eigenaar beschikt inmiddels over ruim veertien jaar ervaring op het gebied van autopoetsen, waarvan nu zeven met deze eigen onderneming. "Twee jaar terug zijn we ons meer gaan richten op het detailen van exclusieve auto's en motoren. Daarmee hebben we ondertussen meerdere grote bedrijven en tal van particulieren als tevreden, regelmatig terugkerende klanten verworven."

Een wasstraat met nietsontziende borstels is er niet bij aan De Wagenmaker. Maurice en medewerkers wassen een voertuig handmatig en gaan daarbij uiterst vakkundig te werk. Dat kan uiteenlopen van secuur wassen en daarmee gepaard gaande nabehandelingen tot een totale coating. "Zo kunnen wij onder meer van voor tot achter een soort tweede huid aanbrengen, middels een speciale glascoating. Dat is een pure en levenslange bescherming voor de lak. Dit kan bij alle soorten voertuigen, van allerlei soorten motorfietsen tot oude gebruikte auto's, exclusieve oldtimers en sportauto's."

Professioneel
Na een rondleiding door de werkplaats toont Maurice de recent fraai ingerichte winkelruimte, waar een breed scala aan professionele poets- en detailproducten van verschillende merken staat opgesteld. Maurice Cardetailing is zowel dealer als distributeur van meerdere merken, waaronder Angelwax en QP-ON. Binnen die uitgebreide lijnen bestaan middelen die zelfs geschikt zijn voor toepassing in de luchtvaart. Tevens zijn er zeer geavanceerde coatings die met het oog op uiterst hoge hygiëne-eisen in de belangstelling staan van horeca en de medische sector.

Terug naar alles op wielen, waar het aan De Wagenmaker voornamelijk om draait. Denk ook aan bijvoorbeeld interieurreiniging, geur- of stickerverwijdering, spotrepair en koplampherstel. Of iemand nou zelf aan de slag wil met genoemde producten, of desgewenst een voertuig zorgvuldig wil laten behandelen door Maurice Cardetailing; iedereen is welkom voor vrijblijvend vakkundig advies.

De Wagenmaker 2, 1851 PX Heiloo. Informatie: 06-34467769, E-mail: info@mauricecardetailing.nl, Website: www.mauricecardetailing.nl. Facebook: maurice.cardetailing

Tekst: Arjan Hoogvorst

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief