V.l.n.r. Nico Adrichem, Ed Bausch en Erik Minnema.
V.l.n.r. Nico Adrichem, Ed Bausch en Erik Minnema.
Heiloo

Nieuwe ontmoetingszaal in het WBC: de Rabo Refter

  Zakelijk

De refterzaal in het Willibrordus Business Center (WBC), van oorsprong de ontspanningsruimte van de broeders, is vrijdag in gebruik genomen als nieuwe ontmoetings- en vergaderruimte voor ondernemers. Het Netwerk voor Vrouwelijke Ondernemers van de Rabobank maakte als eerste gebruik van de Rabo Refter.

Het WBC huisvest ruim honderd ondernemers die elkaar vanaf nu in de Rabo Refter kunnen ontmoeten om onderlinge samenwerking en nieuwe initiatieven te bevorderen.

Nico Adrichem, rentmeester van Landgoed Willibrordus, signaleerde de behoefte van de ondernemers en wees de refterzaal aan als locatie. Hij zocht contact met Erik Minnema, directeur bedrijven van Rabobank Noord-Kennemerland, om mee te denken over de invulling. Ed Bausch, beheerder van de Cultuurkoepel Heiloo en de overige bijzondere ruimtes van het WBC is vanaf nu tevens aanspreekpunt voor diegene die gebruik wil maken van de nieuwe Rabo Refter. De zaal onderging een restyling door 'Huisvanbinnen' en vormt met een capaciteit van zo'n vijftig zitplaatsen een mooie multifunctionele ruimte. Rabobank benadrukt het unieke van het WBC, met uiteenlopende bedrijven en vindt het van belang dat ondernemers elkaar onderling versterken. Erik Minnema: "We hopen ondernemers in Heiloo hiermee nog meer op de kaart te zetten en denken met deze ruimte een aanzet te kunnen geven tot creativiteit en het ontplooien van nieuwe ideeën." De ondernemers die in het WBC gehuisvest zijn, kunnen de zaal tevens reserveren voor ontvangst en presentaties voor hun klanten. Naast de zaal komt een flexplek waar Rabobank medewerkers regelmatig aanwezig zullen zijn om direct in contact te komen met ondernemers.

Het WBC beschikt inmiddels, naast De Cultuurkoepel over vijf (te huren) zalen: de kleine kapel, Rabo Refter, de Freud zaal, Rode zaal en Pearl-zaal. Wilt u, als ondernemer in de regio, gebruik maken van een van deze ruimtes, dan kunt u contact opnemen met Ed Bausch via: info@kunstgetij.nl.

Tekst en foto: Natalie Bottemanne

Meer berichten