Training 'Hoe maak ik mijn organisatie veilig'

  Verenigingen

HEILOO / UITGEEST - 'Onze organisatie veilig maken', daar draait het om in deze training. Een goed aannamebeleid voor vrijwilligers, het samen vaststellen van omgangsregels en het informeren van alle betrokkenen in de organisatie, het zijn stappen waarmee je preventief beleid vorm geeft in de organisatie. 

Deze training biedt ondersteuning bij het maken van dit beleid. Deelnemers leren om grensoverschrijdend gedrag, seksuele intimidatie en misbruik te herkennen, bespreekbaar te maken en hoe te handelen bij een incident en wat te doen om dit te voorkomen.

De training bestaat uit drie bijeenkomsten en wordt georganiseerd voor (vrijwilligers)organisaties en verenigingen.
Woensdag 14, 21 en 28 november van 19.30-21.30 uur.
Locatie: 't Trefpunt, Abraham du Bois-hof 2, Heiloo

Meer informatie en opgeven kan via: www.vrijwilligersacademiebuch.nl

Interactieve Communicatie workshop voor vrijwilligers
Je bent actief als vrijwilliger en communiceert voortdurend in die rol. Je hebt  1 op 1 contacten met je cliënt, je werkt samen in een (project)groep en wilt graag zo goed mogelijk overkomen en begrepen worden door de ander.  Dan is het goed te weten hoe je zelf communiceert en hoe dat bij de ander binnenkomt.  In deze workshop zal Wessel Louis, trainer/coach in gedragscommunicatie handvatten en inzichten aanreiken om hiermee aan de slag te gaan. Het  DISC model zal hierbij centraal staan.

Woensdag 31 oktober 19:00 - 21:30 uur

Locatie: Dorpshuis de Zwaan, Middelweg 5, Uitgeest

Meer informatie en opgeven kan via: www.vrijwilligersacademiebuch.nl

Meer berichten