Afbeelding

Inzamelactie in Heiloo en Bergen voor rommelmarkt Eensgezindheid

7 apr, 11:00 Verenigingen Egmond Binnen

EGMOND-BINNEN - De voorbereidingen voor de zesenveertigste grote rommelmarkt van Muziekvereniging Eensgezindheid - die op 10 juni plaatsvindt in Egmond-Binnen - zijn in volle gang. In de agenda staan drie inzameldagen.

De eerste grote inzamelactie is op zaterdag 8 april, de andere volgen op 6 mei en 27 mei. Die dagen kunnen inwoners van de gemeenten Bergen en Heiloo hun spullen beschikbaar stellen aan de ophaaldienst van de vereniging. Alles wat nog bruikbaar is, is welkom. Denk bijvoorbeeld aan meubilair, potten en pannen, fietsen, glas en aardewerk, boeken, speelgoed, gereedschap, ijzerwaren, lampen, koel- vrieskasten, computerapparatuur, radio- tv's , kunst en antiek, tuingereedschap en fotoapparatuur. Ook draagbare (gebruikte) kleding en schoenen zijn welkom.

Een telefoontje of e-mail naar één van de adressen, die hieronder vermeld staan, is genoeg om ervoor te zorgen dat de spullen worden opgehaald. Tillen en sjouwen doen de medewerkers van de rommelmarkt. De rommelmarkt is bestemd om de kosten van de muziekopleiding te kunnen bekostigen, de instrumenten te kunnen vernieuwen en uniformen te kunnen aanschaffen.

Het aanbieden van spullen kan bij Piet Apeldoorn (072-5061324), Vincent Pepping (072-5065601) of Piet Zonneveld (072-5065517). U kunt tevens een e-mail sturen naar info@eensgezindheidegmond.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief