Afbeelding

Rock & Roll dansen en Keezdrive

Verenigingen Akersloot

AKERSLOOT - Café De Vriendschap in Akersloot informeert u over de Keezdrive op 25 maart en de 'Happy Days Rock & Roll party' op 26 maart.

Keezdrive
Na het geslaagde weekend Texel Keezen gaan de keezdrives gewoon weer maandelijks verder in De Vriendschap in Akersloot. De eerstvolgende keezdrive staat voor zaterdag 25 maart op het programma. U bent dan welkom om samen met uw keezpartner langs te komen en deel te nemen. De aanvangstijd is om 19.00 uur. De keezdrive begint om 19.30 uur. Er worden vijf rondes gespeeld. De winnaar van het seizoen 2016/2017 gaat automatisch door naar de NK-finale die in november in Akersloot gespeeld wordt. Opgeven voor het keezen kan via keezenakersloot@outlook.com of telefonisch via 0251-312866. Inschrijven kost 5 euro. Er zijn mooie prijzen te winnen. Verder kunnen alle deelnemers rekenen op een kopje koffie of thee en hapjes. Naast de drive vindt er ook altijd een superverloting plaats waar nog meer prijzen te winnen zijn.

Happy Days Rock & Roll party
De Happy Days Rock & Roll party met DJ At staat op 26 maart in de agenda. "DJ At is bekend om zijn enthousiaste en swingende manier van draaien. Deze rot in het vak weet iedereen op de dansvloer te krijgen. At draait op grote en kleine Rock & Roll feesten. Dus trek je dansschoenen en petticoat aan, haren in het vet en swingen maar", luidt de oproep van De Vriendschap. Vanaf 15.00 uur is jong en oud welkom om vrij te dansen en te genieten van de gezellige sfeer en de Happy Days. Rond 18.30 uur serveert onze keuken een hamburger met frites. De Vriendschap is gevestigd aan Kerklaan 18 in Akersloot. Telefoon: 0251-312866. De entree is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief