Linda Veerbeek (Heiloo 2000) in gesprek met Dirk Kaan.
Linda Veerbeek (Heiloo 2000) in gesprek met Dirk Kaan. Foto: Linda van Rozendaal

HEILOO 2000 Uitkijkpodcast: In gesprek met Linda Veerbeek

uitkijkpodcast

HEILOO - In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen ging Dirk Kaan voor de Uitkijkpodcast in gesprek met de fractievoorzitter en of lijsttrekker van de politieke partijen in Heiloo. Dit keer spreekt Dirk met Linda Veerbeek, lijsttrekker en fractievoorzitter van Heiloo-2000.

De podcast werd opgenomen in het kantoor van Uitkijkpost Media bv in het Willibrordus Business Centrum (WBC)in Heiloo. In het gesprek vertelt Linda hoe zij Heiloo beleeft. Wandelend geniet ze volop van het groen in Heiloo en verbaast zij zich over hoe divers het groen in Heiloo is. Met haar werk in de bouw heeft ze natuurlijk een mening over bouwen in en aan Heiloo. 

Wil je weten wat Linda te vertellen heeft, luister dan naar de podcast  via deze link: 

Deze Uitkijkpodcast maakt deel uit van een serie podcasts die Uitkijkpost Media bv heeft opgenomen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 14, 15 en 16 maart 2022. In deze serie podcasts maak je kennis met de fractievoorzitter en of lijsttrekker van de verschillende politieke partijen in Heiloo. Wie zijn zij, wat weten zij nog van het Heiloo van vroeger en wat maakt Heiloo voor hen bijzonder? Uiteraard komt ook de politiek aan bod.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief