Vader en zoon Zeekant het sterkst op koppeltoernooi

  Sport

HEILOO - Op zaterdag 28 december vond in het Oosthonk in het Heiloo het koppeltoernooi plaats. 17 koppels deden mee en zorgden voor een gezellige avond in het Oosthonk. 

Er werd goed gegooid en niet alleen op de televisie waar tussen de bedrijven door de profs in 'Ally Pally' in de gaten werden gehouden. Met vier keer de maximum score van 180 en een hoogste finish van 154 voor Jerry Falix zijn de kleine hoogtepunten vermeld. Echt spannend werd het op het eind van de avond waar de finale bij the best of the rest een Egmonds onderonsje werd tussen Thijs Glas/Paul Kleibroek tegen Rein Glas/Robin de Raadt, waarbij Thijs en Paul aan het langste eind trokken.

De strijd om de derde/vierde plaats ging tussen Cliff Hoogerwerf/Jeroen Kleverlaan en Marco en Melle Schouten, waarbij vader en zoon Schouten de sterkste bleken.

De grote finale ging tussen Jan Pureveen/Jerry Falix en Bas en Ed Zeekant. Het was zoon Bas die dit keer zijn vader bij moest staan om de volle negen punten binnen te halen voor de ranking , want met goed finish werk van junior wonnen zij met 4-1 het toernooi.

Er werd nog even nagepraat over wat er in Londen gebeurt en nog staat te gebeuren,  maar ook het 301 dubbel in dubbel uit toernooi van 8 februari in het Oosthonk werd door menigeen alvast in de agenda gezet.

Het Oosthonk wenst iedereen een goede jaarwisseling en tot volgend jaar, tot darts.

Meer berichten