Van links naar rechts:achter: Brechtje, Floortje, Elise, Dieke, Dominique en Leanne
voor:  Sjoerdje, Lieke, Maartje, Nicole en Ellemieke
Van links naar rechts:achter: Brechtje, Floortje, Elise, Dieke, Dominique en Leanne voor:  Sjoerdje, Lieke, Maartje, Nicole en Ellemieke (Foto: aangeleverd)

GTH presteert uitstekend met trampolinespringen

  Sport

HEILOO - GTH deed zaterdag 26 oktober mee aan de eerste plaatsingswedstrijd van het seizoen. De vereniging deed mee met drie teams en naast de teamresultaten werd er ook individueel gesprongen.

In de eerste ronde sprong Leanne een mooie verplichte oefening, Floortje ook in haar groep liet een sterke keuze oefening zien. Op de andere trampoline sprongen de jeugd meisjes, Sjoerdje sprong net als Elise een mooie verplichte oefening en scoorden beide mooie punten. Zowel Dominique als Dieke wisten een goede keuze oefening te springen. Totaal gingen er vijf meiden door naar de finale, de finale resulteerde in brons voor Floortje en Sjoerdje en goud voor Elise. De ronde daarna werd gesprongen door de pupillen Ellemieke, Lieke en Maartje. Alle drie de meisjes sprongen een goede voorronde, Ellemieke sprong haar verplichte oefening zeer netjes. Lieke en Maartje behaalden mooie punten voor hun keuzeoefening. Alle drie de meisjes mochten door naar de finale, Lieke wist met haar finale oefening het zilver te bemachtigen. Als laatste sprongen de junioren en senioren de wedstrijd. Nicole startte de wedstrijd met een mooie verplichte oefening, ook Sheila sprong een sterke oefening. De tweede oefening was de keuze oefening, Brechtje sprong een strakke oefening, net als Emma die mooie punten behaalde voor een nette oefening. Zowel Silke als Mila sprongen beide een sterke keuze oefening en scoorden hoge punten. Totaal gingen er vier meiden door naar de finale, met de finale oefening werd Brechtje tweede en Silke en Sheila eerste.

Alle drie de teams zijn in de prijzen gevallen; GTH team 3 is derde geworden en zowel GTH team 2 als 1 zijn allebei eerste geworden. Voor meer info: www.gthgymnastics.com

Meer berichten