Foto: Drenth Fotografie

Palestra Sports Heiloo organiseert sponsordag voor G-Sport Foundation

  Sport

HEILOO - Het lijkt allemaal zo gewoon: een uurtje sporten met je vrienden in de sportschool of op het trainingsveld. Voor mensen met een beperking is dat niet altijd even eenvoudig en vanzelfsprekend. Maar net als iedereen hebben ook zij behoefte om makkelijk te sporten en om vrienden te maken. De G-Sport Foundation ondersteunt mensen met een beperking door ze te helpen makkelijker te kunnen sporten en zou dit graag breder uitgerold willen zien.

Op zaterdag 28 september organiseert Palestra Sports Heiloo een speciale sponsordag voor de G-Sport Foundation. Doel van deze bijzonder sportieve dag is het inzamelen van een bedrag voor de jaarlijkse 'Fitness Dag' voor G-Sporters.

Op deze sponsordag bij Palestra Sports kunnen leden en bezoekers van 13.00 tot 15.00 uur meedoen met verschillende activiteiten (spinningmarathon, seminar krachttraining en ontspanningsmassages). De dag wordt feestelijk afgesloten met een BBQ.

Wil jij ook de G-Sport Foundation ondersteunen?
Doe dan mee of kom langs op de sponsordag op zaterdag 28 september bij Palestra Sports Heiloo of surf naar www.g-sportfoundation.nl.

Palestra Sports Heiloo
Zevenhuizerlaan 116
1851 MZ Heiloo
072-533 77 88
www.palestrasports.nl
www.facebook.com/PalestraHeiloo

Meer berichten