Foto: aangeleverd

Johan van Dorsten wint DVW-bokaal 2019

  Sport

HEILOO - Afgelopen donderdag werd de laatste van de in totaal 4 jeugdwedstrijden gevist. De opkomst was wederom overweldigend, 25 kinderen stonden te popelen om te beginnen.

Na een uur kon de balans worden opgemaakt en bleek al snel dat één deelnemer wel heel goed had gevist. Maar liefst 19 vissen wist de 13-jarige Johan op de kant te krijgen, goed voor de dagoverwinning. Omdat dit de laatste wedstrijd betrof werd ook de wisselbeker weer uitgereikt. Ook deze mocht Johan in ontvangst nemen.

Na 4 wedstrijden waarin Johan o.a. twee keer eerste werd met in totaal 38 gevangen vissen, was dit ook een verdiende overwinning. Wethouder Opdam had de eer om Johan de beker te overhandigen. Joy Nanne werd tweede en Mats Zonneveld werd derde. Na 4 wedstrijdjes was het klaar en mag er een dikke pluim gaan richting de organisatie van visvereniging DVW Heiloo. Een recordaantal kinderen, mooie vangsten, elke keer weer een prachtige prijzentafel, snoep en drinken tijdens de wedstrijd en als klap op de vuurpijl nog een heerlijke ijsbon van Di Fiorentina. En dat allemaal voor niks.

Op donderdag 18 juli organiseert Handy Fish nog een extra wedstrijd voor de jeugd tot 14 jaar. Deze wordt gevist in de Karremel, zorg dat je aanwezig bent om 18.20 uur.

Meer berichten