Foto links Melanie Tabak en foto rechts Linda Brouwer, beiden temidden van een aantal van hun leerlingen.
Foto links Melanie Tabak en foto rechts Linda Brouwer, beiden temidden van een aantal van hun leerlingen. (Foto: aangeleverd)

Twee iconen nemen afscheid van GTH

  Sport

HEILOO - Op vrijdag 3 juli is er afscheid genomen van twee trainsters van Gym- en Turnvereniging Heiloo (GTH). Het bestuur van GTH nam even de tijd om stil te staan bij dit gebeuren en ging langs bij de laatste training om de dames te bedanken.

Voorzitter Ramon Vader bedankte de dames persoonlijk met een grote bos bloemen en een leuk presentje. Ramon: "Deze twee dames hebben zo ontzettend veel gedaan voor GTH. Ik ben ongelooflijk trots op wat zij hebben betekend voor deze vereniging."

Melanie Tabak, onder andere trainster van de springgroep, heeft maar liefst 22 jaar voor GTH gewerkt. Honderden kinderen en jongvolwassenen hebben met heel veel plezier les gehad, maar ook fantastische demonstraties gegeven onder leiding van Melanie.

Voor Linda Brouwer, onder andere juf van de kleutergym, geldt hetzelfde. Maar liefst 28 jaar heeft ze gewerkt voor GTH. Zij heeft werkelijk alles gedaan wat je maar kunt bedenken voor een vereniging als GTH. Linda gaf training aan kleuters, jongens, volwassenen en ouderen. Zij zat 15 jaar in het bestuur en ging heel vaak mee op zomerkamp.

"Namens het bestuur willen wij deze twee dames ontzettend bedanken voor de door hen bewezen diensten. Wij wensen ze heel veel geluk en succes met andere werkzaamheden," aldus voorzitter Ramon Vader.

Meer berichten