De verschillende winnaars gingen met een lekkere vlaai naar huis.
De verschillende winnaars gingen met een lekkere vlaai naar huis. (Foto: aangeleverd)

Vlaaientoernooi tafeltennisvereniging Limmen-Heiloo

  Sport

LMMEN - Op vrijdag 14 juni vond bij de jeugd van tafeltennisvereniging Limmen-Heiloo het jaarlijkse Vlaaientoernooi plaats. Dit is een open toernooi waarbij, zoals de naam al doet vermoeden, als grote prijs vlaaien te winnen zijn!

Ieder jeugdlid mocht een vriend, familielid of kennis van buiten de vereniging meenemen, om in een dubbelspeltoernooi te kijken of ze een prijs konden bemachtigen. Dit jaar deden er 32 mensen mee aan het toernooi dat misschien wat chaotisch verliep, maar daardoor juist nog gezelliger was.

Buiten moest elk team drie pittige pingpongpuzzels oplossen; het boven het hoofd omkeren van een fles water, die afgesloten moest worden met een pingpongbal, zorgde ervoor dat enkele deelnemers enigszins nat in de zaal terugkeerden.

Aan het einde van het toernooi vond er een afsluitend rondom-de-tafel-toernooi plaats, gewonnen door Hu An en zijn invité Max. Uiteraard werden zij beloond met een van de heerlijke vlaaien van de avond! Mats en Simon waren algehele winnaar van het toernooi.

Wil je zelf ook proberen of tafeltennis iets voor jou is? Kom dan na de zomervakantie eens langs op dinsdag (van 18.00 tot 19.00 uur) of op vrijdag (van 18.30 tot 20.00 uur). Kijk ook eens op de website:www.tafeltennislimmen.nl.

Meer berichten