Luna, Lisa en Amber in Frankrijk bij Nederland - Kameroen.
Luna, Lisa en Amber in Frankrijk bij Nederland - Kameroen.

De spanning stijgt! Wie wint de voetbalpool?

  Sport

HEILOO - De spanning stijgt. Woensdagavond strijden de Oranje Leeuwinnen tegen Zweden om een finaleplaats op zondag 7 juli. Maar ook dichter bij huis wordt het spannend, want wie gaan er met de prijzen van de Uitkijkpost voetbalpool voor het WK vrouwenvoetbal 2019 vandoor?

Leuk om te weten: van de deelnemers die nu in de top 10 staan, voorspellen 'slechts' drie Nederland als wereldkampioen. Er kan dus nog van alles gebeuren!

Prijzen
Maar wat kan je nou eigenlijk winnen? Het prijzenpakket bestaat o.a. uit een handbagagekoffer, een goodiebag, een kilo hemelse brownie, een gin-tonic arrangement, diverse kaartjes voor optredens bij de Cultuurkoepel en een voetbal.

Kanshebbers
Als je na de halve finale van woensdag in de top 10 staat, maak je serieus kans om in de prijzen te vallen. Dus, log in bij de voetbalpool en kijk op welke plek je staat. De grootste kanshebbers ontvangen daar een bericht van Uitkijkpost in verband met het uitreiken van de prijzen en een fotomoment op maandag 8 juli voor de krant van volgende week. Snel even inloggen en checken dus!

Groot scherm
Als de Nederlandse vrouwen de finale weten te halen, wordt de finale zondagmiddag om 17.00 uur op een groot scherm uitgezonden bij Café de Wit.

Meer berichten