V.l.n.r. boven: Avis, Beers, Ligthart, Biesterveld, Stiegelis, Van Dijk, Van der Velden, Bijlsma, De Vries, Wessels (trainer/coach). Midden: Beers (ass. coach), Groot, Vestering, Piet.Onder: Blei, Postma, Henschen, Taylor, Haanstra.
V.l.n.r. boven: Avis, Beers, Ligthart, Biesterveld, Stiegelis, Van Dijk, Van der Velden, Bijlsma, De Vries, Wessels (trainer/coach). Midden: Beers (ass. coach), Groot, Vestering, Piet.Onder: Blei, Postma, Henschen, Taylor, Haanstra. (Foto: aangeleverd)

Foresters JO19-1 pakt kampioenschap hoofdklasse

  Sport

HEILOO - Zaterdag 25 mei jl. heeft het vlaggenschip van de jeugd van De Foresters het zwaarbevochten kampioenschap in de hoofdklasse behaald.

Op de laatste competitiedag hadden zowel SVW'27 als de Egels ieder 52 punten uit 21 wedstrijden. Vanwege een beter doelsaldo van De Foresters zou winst in Diemen voldoende zijn om de kampioensschaal te bemachtigen. Na een ietwat nerveus en stroef begin kwam de doelpuntenmachine behoorlijk op gang. SV Diemen werd met maar liefst 1-7 aan de kant gezet. Toen duidelijk werd dat de concurrent de laatste wedstrijd had verloren, was het kampioenschap een feit. Een fantastische prestatie. Volgend seizoen kunnen de mannen van JO19-1 hun klasse op divisieniveau laten zien.

Meer berichten