Ook bij de opening van de padelbanen werden gratis padelclinics gegeven bij TCHU.
Ook bij de opening van de padelbanen werden gratis padelclinics gegeven bij TCHU. (Foto: aangeleverd)

Maak kennis met Padel bij TC Heiloo United

  Sport

HEILOO - Op 28 April organiseren 9 padelclubs in Noord-Holland samen de Open Padeldag N-H. Ook bij TC Heiloo United kun je terecht voor een kennismaking en gratis clinics.

De introductie van padel bij TCHU blijkt nu al een gouden greep. Een flink aantal leden heeft zich aangemeld vanwege de toevoeging van padel aan het tennisaanbod. Debby Dekker die binnen het bestuur van de vereniging de belangen van padel behartigt: "Alle verwachtingen zijn overtroffen. De banen worden nu al heel druk gebruikt door de leden. We krijgen ook veel groepen op het park die de banen afhuren. De drukte rond padel zorgt voor nog meer gezelligheid op het park".

Een maand na de opening zijn zowel de jeugd als de senioren binnen de vereniging gegrepen door het padel-virus. Steeds meer leden wisselen het tennissen inmiddels af met padel. Naast vrijspelen is er veel animo voor het volgen van lessen. Het aantal aanmeldingen voor de lessen is dit voorjaar zelfs zo groot dat de trainersstaf verder is uitgebreid met 2 trainers. In de padelcompetities van de KNLTB en de Nederlandse Padelbond is TCHU met drie teams van start gegaan. De eerste winstpartijen zijn al binnen voor de beginnende teams.

Om Padel zo breed mogelijk bekend te maken in Heiloo en omstreken doet TCHU in samenwerking met de Nederlandse Padelbond mee aan de Open Padeldag Noord-Holland op zondag 28 april. Deze open dag vindt plaats op 9 padellocaties in Noord-Holland, waaronder ook het mooie park van TCHU aan De Dors in Heiloo. Vanaf 10:30 tot 13:00 kunnen belangstellenden gratis padelclinics volgen en vrijspelen.

Wil je meedoen, schrijf je dan in via padel@tcheiloounited.nl onder vermelding van "Deelname gratis clinic 28 april". Vermeld er graag wel even bij wat je leeftijd is en of je al eens een balletje geslagen hebt met tennis, squash of een andere racketsport. De padelcommissie deelt je dan in en geeft aan je door hoe laat je verwacht wordt. Wees er snel bij, want vol=vol.

Meer berichten