Het animatieteam heeft allerlei leuke activiteiten op het programma staan op Goede Vrijdag en de beide paasdagen.
Het animatieteam heeft allerlei leuke activiteiten op het programma staan op Goede Vrijdag en de beide paasdagen. (Foto: Renata Jansen)

Spektakel in Hoornse Vaart tijdens Goede Vrijdag en Pasen

  Sport

ALKMAAR - Zwembad Hoornse Vaart bruist tijdens Goede Vrijdag en Pasen van de activiteiten. Bezoekers kunnen zich uitleven op de stormbaan in het 50-meterbad en voor de kinderen die nog niet zo goed kunnen zwemmen ligt er een Experience Center in het instructiebad.

Het animatieteam heeft in de middagen de leukste activiteiten op het programma staan en bij mooi weer is zelfs het buitenbad voor het eerst dit jaar geopend! Daarnaast komt de paashaas op Eerste en Tweede Paasdag langs met chocolade-eieren. Het beloven drie spectaculaire dagen te worden!

Gratis animatie
Het animatieteam pakt uit tijdens Goede Vrijdag en Pasen. Het team heeft deze middagen gratis animatie in petto, van aquabasketbal en bungeejumpen tot paaseieren zoeken met de onderwaterscooters. Naast deze leuke activiteiten, komt er op Eerste en Tweede Paasdag een speciale gast bij de Hoornse Vaart. De paashaas komt namelijk op bezoek met de lekkerste chocolade-eieren! Het animatieteam staat garant voor heel veel plezier!

Aangepaste openingstijden
Op Goede Vrijdag gaan de zwemlessen, aquarobics en aquajogging gewoon door. Voor het golfslagbad, de waterspeeltuin, het instructiebad, het 25-meterbad en het 50-meterbad gelden er tijdens Goede Vrijdag en Pasen aangepaste openingstijden. Daarnaast wordt bij mooi weer het buitenbad geopend en kunnen bezoekers van 10.00 tot 16.00 uur heerlijk in de buitenlucht zwemmen! Kijk voor de aangepaste openingstijden op www.hoornsevaart.nl/openingstijden.

Meer berichten