v.l.n.r. achter: Felice, Lieke, Donna, Leanne, Brechtje en Jente
v.l.n.r. voor: Lilo, Tatum, Alette, Juul en Mare
v.l.n.r. achter: Felice, Lieke, Donna, Leanne, Brechtje en Jente v.l.n.r. voor: Lilo, Tatum, Alette, Juul en Mare (Foto: aangeleverd)

Prijzenregen voor GTH turnsters

  Sport

HEILOOZondag werd de tweede competitiewedstrijd geturnd.

In wedstrijd één was het de beurt aan de jongste meisjes. Alette mocht beginnen op brug en wist hier een mooie score neer te zetten. Op vloer turnde Tatum een keurige oefening. Zij sloten de wedstrijd af op sprong, Lilo liet twee mooie sprongen zien en scoorde hoge punten. Ook turnde Lieke haar wedstrijd, zij heeft een goede wedstrijd gedraaid met een hoge score voor een sterke balkoefening. Op de andere baan turnde Felice, zij turnde een strakke brugoefening. Ook Jente turnde op deze baan en heeft een sterke wedstrijd geturnd met een mooie vloeroefening.

In wedstrijd twee turnden de pre instappers Mare en Juul, de wedstrijd werd gestart met een nette vloeroefening van Juul. Daarna kwam sprong en brug, aan brug turnde Mare een sterke oefening en scoorde goed. Ook turnde jeugdturnster Leanne haar wedstrijd, zij liet op sprong twee strakke overslagen zien en scoorde de hoogste punten. Op de andere baan liet Donna een keurige vloeroefening zien. Ook turnde Brechtje een sterke wedstrijd, met een prachtige vloeroefening waar zij de hoogste score behaalde.

De wedstrijddag werd afgesloten door Kim, Fira, Maud en Annoesjka. Kim liet een prachtige vloeroefening zien en werd beloond met de hoogste score. Ook turnde Fira op deze baan een goede wedstrijd met een mooie brugscore. Op de andere baan liet Annoesjka twee goede half in half uit zien op sprong, Maud scoorde op balk het hoogste met een keurige oefening.

In het eindklassement was de vierde prijs voor Brechtje en Fira, brons voor Lieke en Felice, zilver voor Alette en Juul en goud voor Tatum, Jente en Maud. Daarnaast stromen door: Lieke, Jente, Felice, Leanne, Brechtje, Donna, Fira en Maud. www.gthgymnastics.com

Meer berichten