Goede competitiewedstrijd turnsters GTH
Foto: aangeleverd

Goede competitiewedstrijd turnsters GTH

  Sport

HEILOO - Zaterdag 9 februari werd door 18 turnsters van Gymnastiek- en Turnvereniging Heiloo de tweede competitie geturnd.

's Ochtends waren de jongste meisjes aan de beurt, ze waren er helemaal klaar voor. Op de balk liet Mila een prachtige oefening zien die werd beloond met een mooi cijfer. Daarna kwam vloer, Lisa turnde hier een keurige oefening. De wedstrijd werd vervolgd op sprong, en zowel Zia als Lynn wisten twee mooie sprongen te laten zien. De meisjes sloten de wedstrijd af aan brug; Aimée turnde een strakke oefening en scoorde hoge punten.

Op de andere baan turnde jeugdturnster Khee haar wedstrijd. Zij heeft een goede wedstrijd geturnd met o.a. een sterke sprong. In wedstrijd twee turnden de pupillen1; Alissa begon met twee goede sprongen, aan de brug turnde Ellemieke een strakke oefening en Dana toonde op vloer een mooie oefening. Gelijktijdig turnden junioren Elise en Lianna. Lianna sprong een goede half in half uit en scoorde hoge punten. Op vloer wist Elise met een stralende oefening de hoogste score te behalen. In wedstrijd drie was het de beurt aan de pupillen2; Heidi turnde een strakke brugoefening en scoorde mooi, op balk turnde Nolin een nette oefening. Op de andere baan turnde junior Esmee haar wedstrijd, ze sprong een sterke half in heel uit en scoorde mooi.

De wedstrijddag werd afgesloten door de jeugd verplicht. Zij begonnen op vloer, Jaline liet een keurige oefening zien en scoorde mooi. Op sprong liet Yara twee strakke overslagen zien met een halve draai. De wedstrijd werd vervolgd aan brug; Floortje turnde hier een mooie oefening. Senne Roos wist op balk een goede oefening neer te zetten en scoorde goed. Deze dag was er brons voor Floortje en goud voor Elise. Lynn, Khee, Elise, Alissa, Ellemieke, Nolin, Senne Roos, Floortje, Yara en Jaline stromen door. Voor meer info: www.gthgymnastics.com.

Meer berichten