Afbeelding

Wedstrijd van de terugspeelballen

Sport

HEILOO - Na de 3 – 0 nederlaag in de uitwedstrijd tegen SVW'27 werd een gemotiveerd HSV verwacht. De motivatie ontbrak dan ook niet, maar helaas was de uitvoering van de thuiswedstrijd niet des HSV's.

Zondag werden wel erg veel ballen breed en teruggespeeld. Dit leidde tot een 3-tal mogelijkheden voor de mannen uit Heerhugowaard, maar door slecht mikken van de groen zwarte spitsen gingen die kansen naast het HSV doel. In de 39e minuut echter kon een terugspeelbal van Steef Kaandorp vanaf de middenlijn niet goed door Indy Klamer worden weggewerkt en daar profiteerde spits Rippens optimaal van: 0 – 1.

Dan moet het gebeuren in de 2e helft. Maar nee. Wel een sterker HSV, een goed gegroepeerde tegenstander, die alles dichtgooide en op de counter loerde. Ondertussen kregen Dillan Meijer en Tim van Hekken toch hun kansen, maar de keeper en de lat voorkwamen goals. Ook Ruben Bugter kwam twee keer een teenlengte tekort om te kunnen profiteren.

In de 87e minuut kwam een dieptepass van SVW bij Geert Bruin terecht en deze oud-Heilooër scoorde met een beheerste lob de 0 – 2.

Volgende week de revanche tegen Assendelft uit?

Dorpsgenoot De Foresters 1 verloor na een mooie 0-2 voorsprong met 3-2 tegen FC Den Helder 1, dat nummer 2 staat in de 2e klasse A.

HSV 2 speelde een oefenwedstrijd tegen St. Adelbert 1 (dat uitkomt in de 5e klasse B). Uitslag 6 – 0.

Tekst: aangeleverd door Hans Ursem/Maikel Sombroek

Afbeelding
Met het Veiligheidsbeleidsplan bouwt gemeente Heiloo aan een veilige samenleving Nieuws 19 minuten geleden
Kom genieten van de prachtige collectie historische bloemen bij Hortus Bulborum.