Geslaagde Dansdemo TIOS Limmen
Foto: aangeleverd

Geslaagde Dansdemo TIOS Limmen

  Sport

LIMMEN – Zondagmiddag 27 januari 2019 was er een geslaagde Dansdemo van de Streetdance/Hiphop, Dancehall en Breakdance groepen van TIOS Limmen. De sporthal aan de Hogeweg liep aardig vol en zelfs toen de show al begonnen was, kwamen er nog mensen binnen.

Sinds september heeft Cindy Spek de jongste Streetdancers onder haar hoede. Hun 1e dans was op de muziek van "Scream" (Usher) en hier hebben zij sinds september hard op geoefend. In hun 2e dans hebben de meiden zelf stukjes dans verzonnen en zijn ze erg creatief geweest op "Taki Taki".

De twee Dancehall groepen staan ook onder leiding van Cindy Spek en de dames lieten zien dat ze enorm zijn gegroeid. Er werd op verschillende stijlen muziek gedanst en vooral op "Reet Petite" was het voor sommige dames wennen op hoge hakken.

Dit jaar heeft Falko de Graaf 3 groepen Breakdance en ook die lieten zich van hun beste kant zien en dit werd zeer gewaardeerd door het publiek dat enthousiast begon mee te klappen!!

Groep 1 zijn de jongste talenten en die lieten zien dat ze al aardig wat coole moves in huis hebben.

Groep 2 zijn de al wat meer gevorderde dansers en ze lieten dit zien aan de hand van gave & coole moves. Zij hebben zelfs meegedaan met de Dance Battle in Hoorn.

Groep 3 traint al jaren samen, zijn erg fanatiek en supergoed!! Zij begonnen met een mooie opbouw met de muziek "Chariots of Fire" waarna zij de beste moves lieten zien en de vetste choreografieën uit de kast haalden. Ook Falko gaf nog een staaltje supergoede Breakdance weg, dit tot zéér veel enthousiasme bij het publiek.

Meer berichten