Afbeelding

Stad & Streek Toernooi 2019 in Akersloot

Sport

AKERSLOOT - Van vrijdag 11 t/m zondag 13 januari wordt in Akersloot in biljartcentrum De Vriendschap het traditionele Driebanden Stad & Streek Toernooi gehouden.

Maar liefst acht teams bestaande uit vier spelers zullen dit weekend gaan strijden om het kampioenschap. De teams die meedoen aan dit toernooi zijn Alkmaar, Bergen, Egmond, Zaanstreek/Waterland, Castricum, Heemskerk, Beverwijk en gastheer Akersloot. Team Castricum was de winnaar van vorig jaar en het team zal ook dit jaar hoge ogen gaan gooien.

Dit toernooi is een handicaptoernooi, dat wil zeggen dat sommige spelers meer caramboles moeten maken dan de tegenstanders. Drie spelers uit de extra klasse driebanden krijgen een zeer zware taak, zij moeten 36 caramboles maken, terwijl hun tegenstanders met veel minder caramboles uit zijn.

De wedstrijden beginnen vrijdag 11 januari om 19.00 uur, zaterdag wordt er gestart om 11.00 uur en zondag is de aanvangstijd 11.00 uur. Locatie : biljartcentrum De Vriendschap, Kerklaan 18 in Akersloot.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant