BMX De Boscrossers clubkampioen

  Sport

HEILOO - Het raceseizoen van BMX De Boscrossers werd op 17 november afgesloten met de laatste wedstrijd van het clubkampioenschap.

Juist op deze dag kwam Sinterklaas aan in Nederland en dat was helaas te merken aan het aantal deelnemers in de jongste en oudste leeftijdsklassen. Maar waar Sinterklaas altijd cadeautjes geeft, werd er hier onderling keihard gestreden en op de track absoluut niets weggegeven. Dat resulteerde er uiteindelijk in dat Ties de Waal (leeftijdscategorie 13/14), dit jaar het clubkampioenschap binnenhaalde.

Na de races heeft de vicevoorzitter diverse vrijwilligers en trainers, die van grote waarde voor de club zijn, in het zonnetje gezet. Deze fantastische mensen werden bedankt met een dinerbon en een tegoedbon van ijssalon Di Fiorentina, die ter beschikking zijn gesteld door de kersverse nieuwe sponsoren ijssalon Di Fiorentina uit Heiloo en RVG Tegelwerken uit Alkmaar.

Tevens werden de meest opvallende presentaties van enkele BMX'ers nogmaals aan iedereen gepresenteerd, waaruit blijkt dat er bij De Boscrossers met hart en ziel wordt getraind en geracet. 2019 wordt voor De Boscrossers weer een jaar vol uitdagingen. Er treedt een nagenoeg geheel nieuw bestuur aan, de track wordt aangepakt zodat er komend seizoen weer goed en veilig geracet kan worden, en men gaat op zoek naar nog meer sponsoren, die de club op vele manieren kunnen steunen. De allerbelangrijkste uitdaging voor 2019 is natuurlijk dat alle leden weer net zoveel plezier en succes hebben als afgelopen jaar het geval was op de nationale en internationale tracks.

Meer berichten