ODFT feestdagentoernooi bij tenniscentrum De Dors

  Sport

HEILOO - Het gezelligste tennistoernooi van het jaar start op zaterdag 15 december bij tenniscentrum de Dors; het 'ODFT feestdagentoernooi'.

Het toernooi dat ieder jaar rond de feestdagen wordt georganiseerd, dit jaar al voor de 33e keer. Iedereen kan zich hiervoor inschrijven, dus ook als je geen lid bent van een tennisvereniging. Inschrijven kan tot en met maandag 10 december a.s. via www.toernooi.nl (zoeknaam de Dors). Zaterdag 29 december is de finaledag. De organisatie heeft er zin in. Het belooft weer een gezellig en sfeervol toernooi te worden, net als al die andere jaren.

Racketmiddag Tenniscentrum de Dors
Mocht je het leuk vinden om wat vaker, maar wel geheel vrijblijvend, een potje te tennissen, kom dan eens langs op de racketmiddag bij Tenniscentrum de Dors. Iedereen kan meedoen en ook hiervoor hoef je geen lid van een tennisvereniging te zijn. Er wordt om 13.00 uur gestart en er wordt vier keer een half uur gespeeld (elk half uur een nieuwe mix). Je kunt dus een of meerdere partijen spelen. De kosten voor de racketmiddag bedragen € 5 per persoon per middag. Iedereen is van harte welkom!

 

Meer berichten