Dames Senioren 3e Plaats bij Nationale Estafette Kampioenschappen

  Sport

Bij het NK Estafette-weekend (29 en 30 september 2018) bij AV Startbaan in Amstelveen hebben de dames senioren de 3e prijs in de wacht gesleept.

Bij dit evenement worden het hele weekend diverse soorten estafettes gelopen. Zo is er o.a. de 4x400m, 4x200m, 4x800m, 4x 600m en de Zweedse estafette voor zowel pupillen, junioren als senioren.

Zaterdag streden zowel de dames senioren als de jongens Junioren A voor de estafette titel op de 100 meter. De jongens hadden geen geluk door een verkeerde wissel. De dames kwamen verder tot in de finale. Helaas door een onfortuinlijke val, kon het stokje de finish niet bereiken..

Op de zondag liepen de dames Senioren, bestaande uit: Emma van der Pal, Marloes Laan, Puck Kruize en Ilja Koelink, een prachtige race in de 4x200m finale.

Ze gingen ervan uit dat ze 4e geworden waren. Helaas te vroeg naar huis gekeerd, want ze bleken na afloop toch wel degelijk 3e geworden te zijn, na diskwalificatie van een ander team.

Een prachtige prestatie voor dit jonge seniorenteam!

De organisatie was zo aardig de medailles toe te sturen. Aan trainer Hans Schouten de eer, de dames tijdens de clubkampioenschappen te huldigen. De mooie medailles én de bloemen dik verdiend!

Meer berichten