Foto: Tios Limmen op Facebook
Limmen

Groots jubileumfeest met 60-jarige Tios Limmen

  Sport

Op zaterdag 23 juni viert sportvereniging Tios haar 60-jarig jubileum in sporthal de Enterij met de show 'A Brand New Day'. Om 18.30 uur gaan de deuren open en om 19.00 uur start de show. In samenwerking met Muziekvereniging Excelsior Limmen en Stichting Oud Limmen zal er tot ongeveer 21.00 uur een show zijn waarin bijna alle leden van Tios meedoen.

Ze reizen met muziek en nieuwsfeiten van 1958 naar 2018. Bij een aantal optredens zal er live ondersteuning zijn van Muziekvereniging Excelsior Limmen. Tot slot zullen alle leden en Excelsior Limmen met een gezamenlijk optreden het showgedeelte afsluiten. Hierna wordt het tijd om het jubileum te vieren met medewerking van de band Cartoon. Deze super-allround band zal er een geweldig feest van maken wat tot 01.00 uur duurt. De zaal is met horeca ingericht, een gezellige bar en diverse foodstations. Het is een avond die voor iedereen toegankelijk is, wel of geen lid.

Kaarten zijn te bestellen via de site www.tioslimmen.nl , tot 12 jaar € 5,-- en 12 jaar en ouder € 10,--. Hierbij krijgt u dan tevens koffie of thee met een petit four (op=op). Op donderdag 21 juni en vrijdag 22 juni is er van 19.00 -21.00 uur kaartverkoop bij sporthal de Enterij. De prijzen zijn dan, net als zaterdag aan de deur, tot 12 jaar € 7,--en 12 jaar en ouder € 12,--. (Graag contante betaling op donderdag en vrijdag, op de feestavond kun je ook pinnen). Alcohol aan jongeren zal uitsluitend geschonken worden indien zij 18 jaar of ouder zijn. Er zal om een ID gevraagd worden. 

Meer berichten