De hele groep bij elkaar!
De hele groep bij elkaar! (Foto: Edwin Weening)
Heiloo

Jeugdkamp Foresters in volle gang

  Sport

HEILOO -  Vrijdagmiddag is het jaarlijkse jeugdkamp van Foresters gestart. Traditiegetrouw sluit Foresters het seizoen af met een jeugdkamp.

Al meer dan dertig keer werd het jeugdkamp georganiseerd en zowel de jeugd als de organisatie kijkt er iedere keer weer naar uit. Dit jaar doen er 250 kinderen mee aan het jeugdkamp. 

De jeugd is in drie groepen verdeeld, de kleintjes zitten in de groep 7-9 jaar, er is een groep 10-11 jarigen en in de oudste groep zitten de kinderen van 12 en 13 jaar. Voor elke groep is er een eigen programma opgesteld met leuke onderdelen.

Vrijdag aan het einde van de middag werden de kinderen door Herry en Berry van AZ ontvangen. Nadat er pannenkoeken gegeten waren, hebben de groepen ieder hun eigen programma gevolgd. Zo gingen de oudsten naar Spaarnwoude om te paintballen, de middelste groep ging naar het Baafje om spelletjes te doen en de jongste kinderen bleven op het terrein om badminton te spelen. 

Ook de rest van het weekend zijn er tal van sportieve activiteiten gepland, dus het is vast weer een topweekend om het seizoen mee af te sluiten. 

Beatfm maakte het volgende drone filmpje: 

Meer berichten