Foto: aangeleverd
Heiloo

Hattrick-Zorg op survival met hulp Eiland de Wild Open tennistoernooi

  Sport

HEILOO - Tijdens het Eiland de Wild Open tennistoernooi bij TC Heiloo United hebben de tennissers traditioneel niet alleen gespeeld voor de punten en het plezier, maar ook voor een ander goed doel. De opbrengst van de loterij tijdens het toernooi was dit keer bestemd voor Hattrick-Zorg. Hattrick-zorg zet zich er voor in om mensen met een beperking een plek in de maatschappij te geven.

Rob Kuiper van Eiland de Wild Keukens en de toernooicommissie van het toernooi konden afgelopen week een prachtige bedrag van 350 Euro overhandigen aan deelnemers en begeleiding van Hattrick-Zorg.

De bijdrage komt goed van pas, want volgende week gaan de mannen van Hattrick-Zorg op survivaltocht. Na het succes van de fietstocht vorig jaar is het nu de bedoeling om een aantal dagen te overleven op en rond de Veluwe. De groep zal overdag bepakt en bezakt op pad gaan en overnachten op natuurcampings. Onderweg worden allerlei activiteiten ondernomen. Zo zullen de mannen water gaan zuiveren en hout moeten verzamelen om zelf te koken.

De deelnemers, Jop, Paul, Nick, Jorrit en Desai, hebben afgelopen maanden al flink wat trainingskilometers gemaakt in Heiloo en omgeving. Ze zijn er ook helemaal klaar voor en verheugen zich vooral op alle activiteiten die ze met de groep gaan ondernemen.

De begeleiders Dennis, Mees, Patrick en Kevin vinden het vooral belangrijk dat de deelnemers samenwerken en werken aan hun doorzettingsvermogen. De projecten zijn zo succesvol dat wordt gekeken of er niet meer doelgroepen zijn die hiermee kunnen worden geholpen in hun ontwikkeling.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=uitkijkpost.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>