Frans Endel (links) neemt trots De Zilveren speld in ontvangst. Rechts KNVB afgevaardigde Gerrit Aafjes.
Frans Endel (links) neemt trots De Zilveren speld in ontvangst. Rechts KNVB afgevaardigde Gerrit Aafjes. Foto: aangeleverd

Frans Endel ontvang 'Zilveren Speld' van KNVB

Sport Heiloo

HEILOO - Frans Endel en Marieke Dekker namen afgelopen dinsdag afscheid van de bestuursleden van HZV Het Vennewater.

In een gezellig samenzijn had het bestuur voor Frans nog een extra verrassing door de KNVB uit te nodigen om dit afscheid een extra glans te geven. Voor alles wat Frans de afgelopen tientallen jaren voor het veld- en zaalvoetbal heeft gedaan, werd door de KNVB de Zilveren Speld uitgereikt als blijk van waardering. Tevens werd Frans door HZV benoemd tot ere-lid van de vereniging.

Frans die een ruime tien jaar bij de vereniging actief is en daarvoor diversen taken bij het veld/zaalvoetbal heeft uitgevoerd, zal zeker gemist gaan worden. Zijn kennis van zaken op bestuurlijk vlak waren voor een deel al verdeeld onder de andere bestuursleden, maar Frans zou Frans niet zijn als hij zijn laatste taak, de kleding en het materiaal, niet goed zou afsluiten. Daar is de vereniging natuurlijk blij mee. De komende jaren lopen de spelers en sponsoren er weer tiptop bij.

De vereniging wil natuurlijk ook Marieke Dekker niet vergeten in deze en wil Marieke bedanken voor haar inzet van het verzorgen van de ledenadministratie en de anderen taken in het bestuur.  Marieke heeft zelfs de taak van Voorzitter een kleine periode bekleed, maar gaf begin dit jaar aan om een stapje terug te willen doen en privé meer aandacht te geven. Een keuze die natuurlijk wordt gerespecteerd. De vereniging wenst Marieke dan ook heel veel geluk.

Ted Kösters en Martien Blaauboer die dit seizoen ook zijn gestopt, worden op een ander moment nog in het zonnetje gezet. 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant